![](https://usercontent.one/wp/josefinsglutenfria.se/wp-content/uploads/2020/12/201806292140347260_sbig.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/josefinsglutenfria.se/wp-content/uploads/2020/12/201806292140349917_sbig.jpg)
Gör så här:
1. Vispa ihop äggulor och mascarpone.
2. Ta fram en ny bunke och vispa äggvitorna fluffiga med en elvisp. Tillsätt samtidigt sockret lite i taget.
3. Vänd ner äggvitan försiktigt i smeten med en slickepott.
4. Rör i kaffe efter egen smak.
5. Smula sönder kexen och smula ner lite i botten på glasen.
6. Varva sedan smet med kex. Avsluta med smet längst upp. Garnera till sist med kakao på toppen.
7. Låt stå i kylen över natten.
1. Vispa ihop äggulor och mascarpone.
2. Ta fram en ny bunke och vispa äggvitorna fluffiga med en elvisp. Tillsätt samtidigt sockret lite i taget.
3. Vänd ner äggvitan försiktigt i smeten med en slickepott.
4. Rör i kaffe efter egen smak.
5. Smula sönder kexen och smula ner lite i botten på glasen.
6. Varva sedan smet med kex. Avsluta med smet längst upp. Garnera till sist med kakao på toppen.
7. Låt stå i kylen över natten.
MUUUMS!
![](https://usercontent.one/wp/josefinsglutenfria.se/wp-content/uploads/2020/12/201806292140352573_sbig.jpg)