Gör så här: (botten)
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Riv mandelmassan med ett rivjärn och rör ihop det med äggvitan.
3. Spritsa ut smeten på ett bakplåtspapper (ungefär som en 5-krona).
4. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. Låt kakorna svalna innan du tar bort dem från pappret.
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Riv mandelmassan med ett rivjärn och rör ihop det med äggvitan.
3. Spritsa ut smeten på ett bakplåtspapper (ungefär som en 5-krona).
4. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. Låt kakorna svalna innan du tar bort dem från pappret.
Gör så här: (fyllning)
1. Rör ihop smör, florsocker, vaniljsocker, äggula och citronsaft med en elvisp.
2. Vänd ner citronskalet.
3. Bred på krämen på bottnarnas undersida. Ställ in dem i kylen så att de får stela lite.
Gör så här: (garnering)
1. Bryt/hacka chokladel i mindre bitar. Eller använd chokladknappar.
2. Smält chokladen i ett vattenbad och doppa biskvierna i chokladen.
3. Låt biskvierna stelna i kylen innan de serveras.