Gott recept på glutenfria chokladbollar. Mums!
Ingredienser:
100 g smör
1,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
2 msk vatten eller kaffe
3-4 dl glutenfritt havregryn
Gör så här:
Smält smöret, inte mycket utan bara så att det går lättare att röra i. Tillsätt socker och blanda väl. Blanda i kakao. Rör i resten av ingredienserna. Forma till bollar i önskad storlek och rulla sedan bollarna i pärlsocker. Man kan också rulla bollarna i kokos, mandel eller annat gott, om man så önskar. Förvara chokladbollarna i kylen. Mums!
![](https://usercontent.one/wp/josefinsglutenfria.se/wp-content/uploads/2020/12/201806292139362415_sbig.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/josefinsglutenfria.se/wp-content/uploads/2020/12/201806292139364915_sbig.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/josefinsglutenfria.se/wp-content/uploads/2020/12/201806292139367415_sbig.jpg)