Efter ett års planering av bröllop hade vi nu vårt tredje för två helger sedan. Så där lagom planerat flyttade vi också från Arvidsjaur tillbaka till Uppsala två veckor innan detta. Jag vet inte om man får säga så här, men det är väldigt skönt att det är över. Vi är oerhört nöjda och tacksamma för ett underbart bröllop. Jag fick mitt drömbröllop. Och det är jag så glad för, men jag är nästan lika glad att jag nu kan andas ut och bara njuta.
Nu är det äntligen sommar och vi har bjudit hem folk nästan varje dag sen bröllopet. Jag älskar det! Men det är också roligt att ha något gott att bjuda på efter maten. Igår bjöd jag på fläder- och jordgubbsmousse. Den var god och saftig, perfekt i den här värmen!

nskln

Ingredienser: (receptet ger ca 8st)
Nästan 1/2 liter jordgubbar
3 dl vispgrädde
1,5 dl naturell yoghurt
1 dl koncentrerad fläderblomssaft

Gör så här:
Mixa jordgubbarna i en matberedare eller med en mixerstav. Jag mixade dom ganska fint men det väljer du själv hur stora bitar du vill ha i moussen. Blanda i yoghurten och fläderblomssaften. Vispa grädden i en annan bunke. När grädden är fluffig men inte för hård, vänder man försiktigt ner jordgubbs-blandningen. Lite i taget. Häll moussen i glas och låt dom stå i kylen i minst 1 timme. Dekorera med färska bär.

IMG_1638