Scroll down for english

 

Ingredienser:
15 g jäst
850 g vatten
85 g majsmjöl
230 g rismjöl
200 g bovetemjöl
1 tsk salt
20 g fiberhusk

Smör till formen
Vallmofrön

Gör så här:
Smula jästen i en bunke. Lös upp den med vattnet och vispa så att alla bitar löses upp ordentligt. Häll i majsmjöl, rismjöl, bovetemjöl och salt. Tillsätt fiberhusk och blanda ordentligt. Smörj en form (1 1/2 liters). Häll smeten i formen och täck toppen med vallmofrön. Låt degen jäsa i 1 timme. Sätt ugnen på 200 grader. Grädde sedan brödet i mitten i ugnen 1 timme.

IMG_2526

IMG_2546

In english:

Ingredients:
15 g yeast
850 g of water
85 g cornflour
230 g rice flour
200 g of buckwheat flour
1 tsp salt
20 g fiberhusk

Butter for the mold
Poppy seedes

How to do this:
Crumble the yeast into a bowl. Mix it with the water and whisk properly. Add the corn flour, rice flour, buckwheat flour and salt. Add the fiberhusk and mix. Grease a mold with butter (1 1/2 liter). Pour the batter into the mold and cover the top with poppy seeds. Let the dough rise for 1 hour. Preheat the oven to 200 degrees. Bake the bread in the middle of the oven for 1 hour.

IMG_2531